Shopping Cart

تخفیف ویژه برای خریدهای بالای 2 میلیون تومان

گرم کردن غذا با مایکروفر

آموزش گرم کردن غذا با مایکروفر و سولاردام

یکی از آسان ترین روش ها برای مصرف مجدد غذاهای سرد شده، گرم کردن غذا در مایکروفر و سولاردام می باشد. این کار در دستگاه های مختلف ممکن است متفاوت باشد اما اصول کلی نحوه گرم کردن غدا در تمامی مایکروفر ها و سولاردام ها از برندهای مختلف ال جی، سامسونگ و …  یکسان است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید گرم کردن نان و شیر در ماکروفر نیز امکان پذیر است. در این مقاله قدم به قدم به آموزش گرم کردن غذا با مایکروفر خواهیم پرداخت.

ابتدا بهتر است چند نکته در رابطه با مایکروفر بدانید.

نکته1: عمل گرم کردن غذا با مایکروفر و سولاردام به وسیله اشعه الکترومغناطیسی که توسط دستگاه تولید می شود، صورت می گیرد. این اشعه با تاثیر بر آب موجود در مواد غذایی باعث گرم شدن آن می شود و از این طریق غذا گرم می شود. پس در نتیجه مقدار آب موجود در غذا رابطه مستقیم میزان زمین دهی دارد، یعنی زمان مورد نیاز برای گرم کردن یک کاسه سوپ بیشتر از زمان مورد نیاز برای یک بشقاب برنج خواهد بود.

نکته2: اشعه تولید شده توسط مایکروفر از فلزات عبور نمی کند پس هنگامی که ظرف فلزی درون مایکروفر قرار گیرد، اشعه به ظرف برخورد کرده و به غذا نمیرسد، پس علاوه بر این که غذا گرم نمی شود اشعه به خود دستگاه آسیب می زند. معمولا این اتفاق همراه با زدن جرقه داخل مایکروفر همراه خواهد بود. بنابراین: هرگز ظروف فلزی را در حالت گرم کردن درون مایکروفر قرار ندهید.

برای گرم کردن غذا با مایکروفر مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. درب مایکروفر را کشیده و باز کنید و غذا را که قبلا داخل ظرف شیشه ای یا پلاستیکی (هر ظرفی بجز فلزی) ریخته اید، در مرکز مایکروفر بر روی سینی شیشه ای قرار دهید.  قرار دادن غذا در مایکروفر
  2. در مایکروفر را بسته و با ولوم بر روی مایکروفر یا دکمه زمان دهی، به مایکروفر تایم مناسب جهت گرم کردن غذا را بدهید. برای (در دستگاه های سامسونگ و برخی دیگر از برند ها، دکمه quick start تعبیه شده، به این صورت که با هر بار فشاد دادن دکمه start مایکروفر به صورت اتوماتیک 30 ثانیه یا یک دقیقه زمان اضافه خواهد کرد و شروع به گرم کردن خواهد نمود، و حتی بعد از شروع با فشاد دادن همان دکمه مجددا 30 ثانیه یا یک دقیقه زمان به آن اضافه خواهد شد).
  3. شاید لازم باشد قبل از زمان دهی، ابتدا دکمه microwave یا wave که با علامت موج  یا دکمه mic یا دکمه wave را انتخاب کنید که دستگاه بر روی حالت اشعه قرار گیرد، سپس با استفاده از دکمه 1 min یا چرخاندن ولوم بر روی دستگاه، زمان مناسب برای گرم کردن را انتخاب کرده و دکمه start را فشار دهید.  در جدول زیر زمان مناسب برای گرم کردن مواد غذایی در مایکروفر را مشاهده میکنید.
  4. بعد از تمام شدن زمانی که به دستگاه دادیم، دستگاه با یک بوق به شما هشدار اتمام فرآیند را می دهد، حال می توانید درب دستگاه را باز کرده و غذا را از درون آن برداشته و نوش جان کنید.

جدول مدت زمان مورد نیاز برای گرم کردن مواد غذایی در مایکروفر

توجه داشته باشید که عواملی وجود دارند که ممکن است زمان مورد نیاز برای گرم کردن غذا را کم یا زیاد کنند، برای مثال غذایی که خیلی سرد باشد یا تازه از فریزر خارج شده است، زمان بیشتری برای گرم شدن دارد، یا بعضی از مواد غذایی مانند سوپ یا آش نیازمند این است که بعد از گذشتن نصف زمان داده شده، هم زده شوند و مجددا فرایند گرم کردن ادامه پیدا کند تا یکنواخت داغ شوند.

برای این کار فقط کافی است درب دستگاه را باز کنید و نیاز به زدن دکمه stop  نیست، زیرا مایکروفر با باز کردن درب خود به خود عمل داغ کردن را قطع میکند، و بعد از بستن درب با زدن مجدد دکمه start، عمل گرم کردن را ادامه خواهد داد.

گرم کردن غذا با مایکروفر علاوه بر این که در وقت و زمان ما صرفه جویی می کند، باعث کاهش مصرف گاز نیز می شود و میتواند قدمی در راه کاهش مصرف سوخت های فسیلی به حساب بیاید.

همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله آیا اشعه مایکروفر برای انسان ضرر دارد یا خیر، را بخوانید.

گرم کردن نان در مایکروفر

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با گرم کردن نان در مایکروفر، نان شما خشک و غیر قابل استفاده شده است. ما در این قسمت به شما آموزش خواهیم داد که چطور بدون خشک شدن و ترد شدن نان، از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. برای این کار لازم است به چند نکته توجه کنید:

  • حداکثر زمان مورد نیاز برای گرم کردن نان یک دقیقه است و زمان بیشتر موجب خشک شدن نان می شود. گاهی اوقات حتی با گذشت مدت زمان ۱۰ ثانیه نان داغ می شود و این بسته به نوع مایکروفر شما متفاوت است.
  • از رطوبت استفاده کنید. برای گرم کردن نان بهتر است دور تا دور نان را به وسیله دستمال مرطوب بپوشانید و یا نان را در ظرف در بسته گرم کنید. برای ایجاد رطوبت می توانید یک ظرف آب در کنار نان، داخل مایکروفر قرار دهید.
  • نکته مهم در گرم کردن غذا با مایکروفر، عدم استفاده از ظروف الومینیومی می باشد. این نوع ظروف باعث ایجاد جرقه در مایکروفر و سولاردام شده و بسیار خطرناک خواهند بود.
  • نان را به تکه های کوچک تر برش دهید تا گرمای مایکروفر به صورت متوازن در همه قسمت ها پخش شود.
  • بلافاصله بعد از گرم شدن نان، آن را مصرف نمایید.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با چگونگی استفاده از مایکروفر به منظور گرم کردن غذا به صفحه راهنمای استفاده از مایکروفر  مراجعه فرمایید. علاوه بر این در صورتی که دستگاه ماکروفر، سولادرام و یا مایکروویو شما دچار مشکل شده است، گلد پارت با ارائه خدمات تعمیر مایکروفر، مایکروویو و سولاردام در خدمت شما خواهد بود، برای این منظور کافیست با مراجعه به صفحه ثبت درخواست تعمیر  و ارسال مشخصات شخصی و مشخصات دستگاه، منتظر تماس کارشناسان گلدپارت باشید. درخواست شما توسط متخصصین این مجموعه بررسی و در اولین فرصت با شما ارتباط برقرار خواهند کرد.

۴ comments

  1. متشکر از توضیحاتتون، این واسه همه مایکروویو ها جواب میده؟

    1. بله توضیحات کلییست و مورد اکثر مایکروفرها صدق میکند.اگر سوال خاصی دارید میتونید اینجا مطرح کنید در خدمتیم.

      1. در ظرفی که غذا توش هست حین گرم شدن در ماکروفر باز باشه یا بسته ؟ با تشکر از توضیحات مفیدتون

        1. ممنون از اعتماد و حسن توجهتون. درب ظرفتون اگر بسته باشه آبی از دست نمیده غذاتون .که برای مواردی مثل نون یا برنج که زود خشک میشه مناسبه . اما برای غذاهای آبدار میتونید درش رو باز بگذارید.حتما هم از درپوش برای گرم کردن غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.