Shopping Cart

تخفیف ویژه برای خریدهای بالای 2 میلیون تومان

گرم کردن غذا با مایکروفر

آموزش گرم کردن غذا با مایکروفر و سولاردام

آموزش گرم کردن غذا با مایکروفر و سولاردام

گرم کردن غذا با مایکروفر

ساده ترین و بیشترین استفاده از مایکروفر، گرم کردن غذاهای سرد شده در مایکروفر می باشد. این کار در دستگاه های مختلف ممکن است متفاوت باشد اما اصول کلی در تمامی مایکروفر یکسان است.

ابتدا چند نکته در مورد مایکروفر را باید بدانید.

نکته1: عمل گرم شدن غذا در مایکروفر و سولاردام توسط اشعه الکترومغناطیسی که توسط دستگاه تولید می شود، صورت میگیرد. این اشعه با تاثیر بر آب موجود در مواد غذایی باعث گرم شدن آن میشود و از این طریق غذا گرم میشود. پس در نتیجه مقدار آب موجود در غذا رابطه مستقیم میزان زمین دهی دارد، یعنی زمان مورد نیاز برای گرم کردن یک کاسه سوپ بیشتر از زمان مورد نیاز برای یک بشقاب برنج خواهد بود.

نکته2: اشعه تولید شده توسط مایکروفر از فلزات عبور نمی کند پس هنگامی که ظرف فلزی درون مایکروفر قرار گیرد، اشعه به ظرف برخورد کرده و به غذا نمیرسد، پس علاوه بر این که غذا گرم نمیشود اشعه به خود دستگاه آسیب میزند. معمولا این اتفاق همراه با زدن جرقه داخل مایکروفر همراه خواهد بود. بنابراین: هرگز ظروف فلزی را در حالت گرم کردن درون مایکروفر قرار ندهید.

برای گرم کردن غذا با مایکروفر مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. درب مایکروفر را کشیده و باز کنید و غذا را که قبلا داخل ظرف شیشه ای یا پلاستیکی (هر ظرفی بجز فلزی) ریخته اید، در مرکز مایکروفر بر روی سینی شیشه ای قرار دهید.  قرار دادن غذا در مایکروفر
  2. در مایکروفر را بسته و با ولوم بر روی مایکروفر یا دکمه زمان دهی، به مایکروفر تایم مناسب جهت گرم کردن غذا را بدهید. برای (در دستگاه های samsung  و برخی دیگر از برند ها، دکمه quick start  تعبیه شده، به این صورت که با هر بار فشاد دادن دکمه start مایکروفر به صورت اتوماتیک 30 ثانیه یا یک دقیقه زمان اضافه خواهد کرد و شروع به گرم کردن خواهد نمود، و حتی بعد از شروع با فشاد دادن همان دکمه مجددا 30 ثانیه یا یک دقیقه زمان به آن اضافه خواهد شد).
  3. شاید لازم باشد قبل از زمان دهی، ابتدا دکمه microwave یا wave که با علامت موج  یا دکمه mic یا دکمه wave را انتخاب کنید که دستگاه بر روی حالت اشعه قرار گیرد، سپس با استفاده از دکمه 1 min یا چرخاندن ولوم بر روی دستگاه، زمان مناسب برای گرم کردن را انتخاب کرده و دکمه start را فشار دهید.  در جدول زیر زمان مناسب برای گرم کردن مواد غذایی در مایکروفر را مشاهده میکنید. 

جدول زمان مورد نیاز گرم کردن مواد غذایی در مایکروفر

4. بعد از تمام شدن زمانی که به دستگاه دادیم، دستگاه با یک بوق به شما هشدار اتمام فرآیند را میدهد، حال می توانید درب دستگاه را باز کرده و غذا را از درون آن برداشته و نوش جان کنید.

توجه داشته باشید که عواملی وجود دارند که ممکن است زمان مورد نیاز برای گرم کردن غذا را کم یا زیاد کنند، برای مثال غذایی که خیلی سرد باشد یا تازه از فریزر خارج شده است، زمان بیشتری برای گرم شدن دارد، یا بعضی از مواد غذایی مانند سوپ یا آش نیازمند این است که بعد از گذشتن نصف زمان داده شده، هم زده شوند و مجددا فرایند گرم کردن ادامه پیدا کند تا یکنواخت داغ شوند.  

برای این کار فقط کافی است درب دستگاه را باز کنید و نیاز به زدن دکمه stop  نیست، زیرا مایکروفر با باز کردن درب خودبخود عمل داغ کردن را قطع میکند، و بعد از بستن درب با زدن مجدد دکمه start، عمل گرم کردن را ادامه خواهد داد.

گرم کردن غذا با مایکروفر علاوه بر این که در وقت و زمان ما صرفه جویی میکند، باعث کاهش مصرف گاز نیز میشود و میتواند قدمی در راه کاهش مصرف سوخت های فسیلی به حساب بیاید.

همچنین پیشنهاد میکنیم مقاله آیا اشعه مایکروفر برای انسان ضرر دارد یا خیر، را بخوانید. 

۴ comments

  1. متشکر از توضیحاتتون، این واسه همه مایکروویو ها جواب میده؟

    1. بله توضیحات کلییست و مورد اکثر مایکروفرها صدق میکند.اگر سوال خاصی دارید میتونید اینجا مطرح کنید در خدمتیم.

      1. در ظرفی که غذا توش هست حین گرم شدن در ماکروفر باز باشه یا بسته ؟ با تشکر از توضیحات مفیدتون

        1. ممنون از اعتماد و حسن توجهتون. درب ظرفتون اگر بسته باشه آبی از دست نمیده غذاتون .که برای مواردی مثل نون یا برنج که زود خشک میشه مناسبه . اما برای غذاهای آبدار میتونید درش رو باز بگذارید.حتما هم از درپوش برای گرم کردن غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.